gr8 agency

  • 0
Uitgelichte case

Van gebiedsvisie naar merk met daadkracht: De Bulkenaar

In 2023 start de bouw van Bravis ziekenhuis, met nu nog vestigingen in Roosendaal en Bergen op Zoom, op één gloednieuwe locatie in een gebied in Roosendaal: De Bulkenaar. Dit gebied zal zich ontwikkelen tot een uniek zorglandschap, waar zorg en natuur hand in hand gaan.

Over gr8 agency

Wij zijn gr8 agency. Met onze roots in merkstrategie, pr, social media, sport marketing, advertising en online marketing hebben we een cocktail aan communicatie ervaring in huis. Een combinatie waarmee we content marketing tot ons geloof hebben gemaakt. De afgelopen jaren hebben wij namelijk geleerd dat content marketing de meest effectieve manier is om merken succesvol te maken. Met gr8 stories, oftewel merkverhalen die mensen fan maken van jouw merk, boeken we meetbaar resultaat.

Identiteit

gr8 startte in 2008 als sportmarketing bureau. Sport is nog steeds een geweldige manier om content te maken die mensen raakt en inspireert. Maar er zijn veel meer domeinen en partnerships waarmee we impactvolle verhalen kunnen maken. De combinatie van data, technologie en media biedt volop mogelijkheden om succesvolle verhalen te creëren. Onze sportgeschiedenis helpt ons daarbij en geeft ons een voorsprong als agency voor content marketing. Als geen ander weten we dat je afgerekend wordt op het resultaat, dat content alleen succesvol is als het scoort. It is not how good you are, but how gr8 you want to be.

Missie

Wat is content zonder goed verhaal? Wij zijn gr8 agency, gespecialiseerd in content marketing en in het ontwikkelen van gr8 stories. Onderscheidende merkverhalen die mensen interesseren, inspireren, delen en aanzetten tot actie. Gebaseerd op strategische inzichten, partnerships, sponsoring of wat we ook maar kunnen gebruiken als relevante aanleiding en begin van het verhaal. Zo maken we merken sterker en zorgen we voor meer fans, hogere conversie en betere resultaten. Dat is waar een gr8 story zich in onderscheidt.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe