Little Rocket

  • 0
Uitgelichte case

Persoonlijke aandacht door slimme toepassing van data

Quality Wellnessresorts is met vier locaties in Nederland toonaangevend in de premium wellnessbranche. Een persoonlijke en premium gastervaring bieden staat voorop. Dit wordt mede gerealiseerd door de juiste inzichten uit klantdata in te zetten in een persoonlijke klantcommunicatiestrategie over alle touchpoints, zowel online als offline.

Over Little Rocket

Wij geloven dat succesvolle organisaties datagedreven zijn. Wij helpen ze door data + software beter, slimmer en sneller te benutten: - Beter: We blijven ons continu verbeteren, daar profiteert iedereen van. - Slimmer: We blijven ons continu ontwikkelen door de kracht van data + software optimaal te benutten, daar profiteert iedereen van. - Sneller: Niet persé in minder tijd, maar anders. Een originele eigen kijk op een proces of project, daar profiteert iedereen van.

Identiteit

Voorsprong krijg je door verschil te maken. Inzicht in en over je doelgroepen of een beter functionerende organisatie kan je die voorsprong geven. Zodat je continu meer weet. En beter kunt inspringen op vragen en veranderingen in de markt. Gewoontes, bewegingen en veranderingen zijn er elke dag. Maar wijs ze maar eens aan. Vaak is deze informatie zó gewoon geworden, dat niemand er meer op let. Bij Little Rocket doen we dat juist wel. Niet alleen omdat we het leuk vinden, maar ook omdat we weten hoe data vóór je gaat werken. Wij ontsluiten het, zodat het je wat oplevert. Tijd. Een betere klantervaring. Energie. Minder verspilling. Betere werkomgeving. Relevantie. Of keiharde euro’s. De cultuur bij Little Rocket is gericht op veerkracht en continuïteit. We kijken graag door jouw ogen naar je vraagstukken, maar behouden altijd onze ‘rocketview’. Met heldere, klare taal doorlopen we samen al ‘engineerend’ de vraagstukken, situaties en ontwikkelingen die relevant zijn voor jouw doelgroepen en bedrijfsprocessen. Maken slim gebruik van bewezen systemen en methodieken. Met als resultaat een robuuste oplossing waarmee je verder kunt. Waarmee je voorsprong krijgt of behoudt. Wij, engineers van deze oplossingen, vormen de succesfactor in de dienstverlening van Little Rocket. Een oplossing is immers pas van waarde wanneer het goed wordt uitgevoerd. ‘Rocketeers’ zijn leergierig, nuchter, eerlijk en durven fouten te maken. Maar boven alles hebben we kennis van zaken en weten we een systeem te bouwen dat elke dag een beetje beter voor je gaat werken. Dat continu (nieuwe) inzichten oplevert.

Missie

Voorsprong krijg je door verschil te maken. Inzicht in en over je doelgroepen of een beter functionerende organisatie kan je die voorsprong geven. Zodat je continu meer weet. En beter kunt inspringen op vragen en veranderingen in de markt.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe