H1 Webdevelopment

  • 2
Uitgelichte case

Nieuwenhuis Corporate Fashion: kleding bestelsystemen

Bij Nieuwenhuis Corporate Fashion kunnen organisaties bedrijfskleding bestellen. Zij kunnen kleding kiezen uit standaard collecties, maar er kan ook kleding gemaakt worden met specifieke logo’s, kleuren en/of stoffen.

Over H1 Webdevelopment

Al meer dan 10 jaar houden wij ons bezig met het ontwerpen, implementeren, optimaliseren en onderhouden van zowel B2C en B2B webshops als online marktplaatsen en websites. Onze development helden bouwen een op maat gemaakte oplossing waarmee jij online héél hard zal groeien.

Identiteit

Een bedrijf met ambitie en gevarieerde werkzaamheden. We zijn gevestigd in de Rotterdam Science Tower en onderdeel van de Erasmus Centre of Entrepreneurship community. We werken hard, met een focus op werkplezier, in een informeel team van zo’n 30 enthousiastelingen van verschillende disciplines.

Missie

We werken voor enorme corporates, voor leuke MKB-bedrijven en razend innovatieve startups. Zolang we maar het idee hebben dat we kunnen bijdragen aan het succes van onze klant. We willen onze klanten graag online marktleider maken in hun marktsegment en dat kan alleen maar als we een hele goede samenwerking hebben en werken met een heel gedreven team.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe