Happy Horizon

  • 0

Over Happy Horizon

Hi, wij zijn Happy Horizon! Vakgenoten noemen ons een ‘digital marketing agency’. Onze moeders zeggen dat wij ‘iets met internet’ doen. Of ‘in de reclame’ werken. En een klant liet ons blozen met de omschrijving ‘slimme club resultaatbrengers’. Hoe je ons ook noemt: we zijn inmiddels met ruim 400 digitale talenten. Van strategen tot online marketing specialisten en van developers tot copywriters. Als resultaatgerichte denk- en doetank, staan we meer dan 1000 organisaties bij met meetbaar resultaat. Samen. Want in een complexe wereld waar meer en meer disciplines elkaar raken, is samenwerking volgens ons de sleutel.

Identiteit

Als full service digital agency werken we vanuit het principe: het Herkennen, Bereiken en Verleiden van je doelgroep. Onze organisatie en aanpak zijn opgebouwd rondom dat model. Door middel van data weten we spot-on inzichten te identificeren, als vertrekpunt voor strategie en creatie. Zo vertalen we data naar content, campagnes en websites waarmee we mensen raken. De juiste snaar, op het juiste moment en de juiste plaats. Met results that make you smile.

Missie

Elk bedrijf heeft zijn eigen stip op de horizon. Grotere impact van je bedrijf. Meer draagvlak voor jouw maatschappelijk doel. Groei van je webshop. Wat je doel ook is: Happy Horizon neemt jou graag mee op reis naar die stip op de horizon. Waarbij we een prettige reis net zo belangrijk vinden als de bestemming. We snappen jouw vraagstuk. Onze gedreven professionals zorgen voor innovatieve oplossingen, onderscheidende campagnes en een effectieve aanpak voor jouw digitalisering en bijpassende marketingaanpak. Zodat we jou stap voor stap dichter bij je doel brengen, en die stip op de horizon geen vergezicht blijft. Dat is het resultaat waar iedereen blij van wordt!

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe