Intracto

  • 0
Uitgelichte case

Supporter van Schoon

Sinds 1991 ontwikkelt Stichting NederlandSchoon activiteiten om zwerfafval te voorkomen. Op www.supportervanschoon.nl informeert, motiveert & activeert het Gemeenten, bewoners, scholen, bedrijven en (sport)verenigingen om samen in actie te komen voor een omgeving zonder zwerfafval. Intracto ontwikkelde het volledige platform en bijbehorend CRM/e-mail marketing programma. Tevens supporten we bij awareness campagnes.

Over Intracto

Fullservice digital agency waar slimmer gewerkt wordt dan de rest.

Identiteit

Neem voorsprong met strategie, technologie, marketing en content Reken op onze 300 experts voor alle digitale behoeften. Van merkstrategie en marketing automation tot creatieve campagnes, sterke content en van social media tot innovatieve technologie├źn die morgen het verschil maken. We combineren diepgaande expertise met een flinke dosis creativiteit om resultaten te behalen die de verwachtingen overstijgen.

Missie

In een wereld in beweging is alles mogelijk. We helpen ondernemingen om in die context een competitief voordeel te ontwikkelen. Met doordachte strategie en creativiteit, gedreven door effici├źnte marketing en technologie. Zelfs als alles stil lijkt te staan, blijven wij in beweging.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe