Humanoids

  • 0
Uitgelichte case

Een agrarische robot 'menselijker' programmeren

Humanoids werkte aan het ontwerp én de bouw van de Lely Discovery Commander. De nieuwe tablet-app voor installatie en beheer van autonome agrarische robots. We deden alles, vanaf het àllereerste onderzoek (ook in het buitenland) tot het volledige ontwerp en de realisatie.

Over Humanoids

Wij zijn Humanoids. De nieuwe generatie UX designers & developers. Opgericht door specialisten, gerund door specialisten. Vanuit Rotterdam en Amsterdam werken we aan apps, webapps, tools en platforms voor klanten als Port of Rotterdam, Lely Industries, Heineken en ING Bank.

Identiteit

We verbinden een diepgaande UX design expertise met cutting-edge development en blinken uit in complexe en specialistische digitale projecten. We zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van ons bedrijf altijd begint bij de mensen. Daarom leiden we nieuwe Humanoids in-house op met gespecialiseerde trainingsprogramma’s op UX design, front-end en back-end development, speciaal voor academici. Deze aanpak is de kern en de visie van Humanoids; het bouwen aan een team van top kwaliteit om het kenniswerk te doen van de toekomst.

Missie

Een team van specialisten bouwen van de hoogste kwaliteit.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe