Hypershop B.V.

  • 0
Uitgelichte case

Nusierbestrating

Migratie naar Magento 2 met verbeterde databeheer, design, automatisering en UX

Over Hypershop B.V.

Hypershop is een technisch Magento specialist met een gerichte focus op performance. Een team van senior Magento specialisten zorgt dagelijks voor de beste B2B en B2C e-commerce oplossingen. Wij zoeken graag de grenzen op als het gaat om sterke e-commerce oplossingen. Het resultaat is het snelste Magento platform ter wereld, boordevol krachtige features. Maar we gaan verder. Hypershop biedt high availability managed Magento hosting met database synchronisatie over drie servers. Hiermee bieden wij het snelste Magento hosting platform in de markt met de hoogste up-time garantie.

Identiteit

Hypershop is dé innovatieve e-commerce Magento specialist. Wij werken met een hecht team van senior Magento specialisten. Jarenlange ervaring en passie voor e-commerce en Magento in het bijzonder komen samen bij Hypershop. Deze kennis en ervaring vindt je terug in ons unieke Magento Hypershop platform. Hiermee bieden wij onze klanten een uniek en krachtig e-commerce platform, volledig uitgerust met de meest krachtige features. Bij ons is performance niet zo maar een term. Gewoon vlot is niet genoeg. Razendsnel is waar we naar streven! Dat is niet alleen prettig werken, het levert ook meer bezoekers en conversie op. Met performance gerichte techniek en een focus op usability helpen wij onze klanten om het beste uit Magento te halen. Wij houden van maatwerk en innovatieve oplossingen. Wij helpen e-tailers graag om winst te boeken qua performance, processen en resultaten. Om dat te bereiken werken wij continue aan nieuwe features en verbeteringen van ons platform waar onze klanten van profiteren. Wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten. Klanten leren van ons, wij leren van klanten en onze klanten leren van elkaar. De Hypershop community zoekt de grenzen op, alles voor maximaal resultaat.

Missie

Hypershop, Enterprise features tegen Community kosten. Wij helpen e-commerce ondernemers succesvol te zijn met innovatieve Magento oplossingen.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe