I-Company

  • 0

Over I-Company

Werken aan digitale media, dat kan I-Company als geen ander. I-Company is een internetbureau met een uitgesproken doe-mentaliteit, dat zich specialiseert in ontwikkeling van websites, webshops, (maatwerk)webapplicaties en mobiele apps. Na oplevering ontzorgt I-Company door solide hosting. I-Company werkt direct voor opdrachtgevers of werkt samen met reclame-, design- en communicatiebureaus die een technische uitwerking willen van hun concept.

Identiteit

I-Company is volop in beweging. Essentieel hierbij is dat deze ontwikkelingen en initiatieven aansluiten bij de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers en partners. I-Company, KWF Kankerbestrijding, Coca Cola, Eerlijke Bankwijzer, Nestlé, Ciccolella,MSI - Advanced Customer Insights , KNGF Geleidehonden, Eredivisie Live , PNO Ziektekosten, Coca Cola Light

Missie

I-Company is een professioneel internetbureau dat internetexpertise combineert met kennis van marketing, bedrijfsprocessen en ondernemingsgeest. We ondersteunen vanuit ons kantoor in Hoofddorp grotere en kleinere opdrachtgevers in zowel de commerciële als de publieke sector.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe