Infocaster

  • 0
Uitgelichte case

Verzeker-uw-uitvaart-tool voor uitvaartverzekeraar Ardanta

Als vaste partner voor online omgevingen van uitvaartverzekeraar Ardanta, ontwikkelde Infocaster de verzeker-uw-uitvaart-tool: een tool die stap voor stap inzichtelijk maakt wat de verwachte kosten van je uitvaart zijn, en waarvoor je je vervolgens direct kunt verzekeren.

Over Infocaster

Sinds 2004 ontwikkelt Infocaster online communicatieconcepten om klanten te helpen bij het realiseren van hun online communicatiedoelstellingen. We combineren conceptontwikkeling, design en contentcreatie met software-ontwikkeling, waarbij technische omgevingen worden gerealiseerd en beheerd. Voor bijvoorbeeld een nieuwe website, applicatie of volledige online strategie ben je bij Infocaster aan het juiste adres. Ons team bestaat uit bijna 40 professionals, en werkt iedere dag met passie aan de online communicatieconcepten voor onze klanten. Dat doen we vanuit ons kantoor in hartje Arnhem.

Identiteit

De bezoeker geven wat hij verwacht, waar hij naar op zoek is of hem juist verrassen. Dat is wat we doen. Of het nou gaat om een eenvoudige website, een complexe applicatie of een volledige online strategie. Hoe doen we dat? Door eerlijk te zijn over online. Geen app bouwen omdat we een app willen. Geen nieuwe website om de nieuwe website en geen onnodige 180 graden omslag in de social-mediastrategie. Infocaster kijkt met welk online communicatieconcept je bedrijf en je klant het best geholpen is. Van subtiele aanpassingen aan de huidige website tot het bouwen van hele nieuwe websites, webapplicaties, smartphone apps en het ontwikkelen van een kick ass social-mediastrategie. Bezoeker blij, klant blij én Infocaster blij.

Missie

Let’s make the internet brighter.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe