info.nl

  • 2
Uitgelichte case

Slimme evacuatieverlichting

Sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw is er maar weinig veranderd aan de bewegwijzering van vluchtroutes. EvaQ biedt uitkomst. Zij ontwikkelden innovatieve LED-technologie die de vluchtroute goed zichtbaar maakt en daarmee de vluchttijd halveert.

Over info.nl

Info.nl is een creatief technologiebureau dat relevante digitale producten maakt. Wij houden ervan om met vooruitstrevende bedrijven te werken die actief op zoek zijn naar de volgende stap. We gebruiken Lean UX en service design methodes om inzicht te verkrijgen in de uitdagingen van jouw organisatie. Dit leidt tot intuïtieve digitale producten die bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie en die van je klanten.

Identiteit

Onze zelforganiserende teams dienen als partners binnen de agile productontwikkeling. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen we hypes onderscheiden van wat blijvend is en de juiste keuze maken voor het framework en systeemarchitectuur. Dit leidt tot robuuste systemen die voldoende flexibiliteit bieden voor de komende jaren.

Missie

Wij maken digitale producten om van te houden

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe