INFO

  • 2
Uitgelichte case

Wereldwijd loyaliteitsplatform voor Just Eat Takeaway.com

Just Eat Takeaway.com (JET), is een van de grootste maaltijdbezorgers ter wereld en actief in 23 landen. In 2019 besloot JET om hun bestaande loyaliteitsplatform te optimaliseren, op te schalen en in verschillende landen uit te rollen. INFO werd gekozen als partner om een schaalbaar en flexibel loyaliteitsplatform te realiseren.

Over INFO

Wij zijn INFO. We helpen organisaties groeien door innovatie. Met een holistische aanpak, omdat we geloven dat innoveren alleen slaagt als je inzoomt op verschillende niveaus. Dit betekent dat we je innovatievisie en roadmap helpen definiƫren (advisory), digitale producten en diensten ontwerpen (strategy) en hoogwaardige maatwerkoplossingen bouwen (delivery). Zo leveren we precies wat je nodig hebt om vooruit te komen. Of je nu een nieuwe markt in stapt, of juist midden in een druk speelveld staat.

Identiteit

Ons team bestaat uit ongeveer 90 mensen met 21 nationaliteiten die allemaal dezelfde voorliefde voor design en innovatie in hun DNA hebben. Samen hebben we sinds 1994 meer dan 1000 projecten gedraaid voor ruim 250 klanten, zoals de NS, Greenwheels, Adyen, Graydon, Voetbal International en Bank of Scotland. We bedienen klanten in meerdere markten: mobiliteit, energie, retail, media, finance, telecom, gezondheidszorg en overheid.

Missie

Wij zijn jouw Business Innovation Partner.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe