Informaat

  • 1
Uitgelichte case

Een veilige ID op je mobiel

Gemeente Amsterdam geeft uitvoering aan de 'Agenda Digitale Stad' en zorgt voor een toegankelijke dienstverlening. Inwoners krijgen de regie over hun eigen gegevens via een digitale identiteit. Door cocreatie design aanpak met haar inwoners is een UX-concept ontwikkeld en samen met de Stichting Privacy by Design gerealiseerd in de IRMA-app.

Over Informaat

Informaat is een ontwerp- en adviesbureau dat organisaties ondersteunt bij de ontwikkeling en implementatie van hun digitale strategie. We ontwerpen digitale diensten waar zowel mensen als organisaties beter van worden. Die echt van betekenis zijn in het leven of werk van mensen. En we helpen organisaties op weg om dat ook zelf te kunnen. We noemen dat True experience design.

Identiteit

Vanuit onze eigen drijfveer om werkelijk te verbinden, willen we producten en diensten verbeteren. Niet een beetje of oppervlakkig. Maar helemaal en grondig. Zo zijn we nou eenmaal. En we zien dat onze aanpak nodig is en anderen ook enthousiast maakt. We zijn ontwerpers met verschillende expertises, van interaction design, service design, visual design, contentstrategie, ux writing, front-end development tot strategisch advies. En achter de schermen ondersteunen coaches onze mensen. Wat ons verbindt is het streven naar beter. Daarom willen we werken met organisaties die echt waardevolle diensten en producten willen maken. Die de wereld waardevoller willen maken. We geloven in de kracht van samen. Omdat we dan het beste uit onszelf kunnen halen. Maar ook omdat het er leuker op wordt: we inspireren elkaar door trends en ontwikkelingen te delen. We gebruiken elkaar als klankbord. En delen onze idee├źn graag in blogs en meet-ups. Voor meer informatie: www.informaat.nl

Missie

Wij willen organisatie in staat stellen om echte ervaringen in het leven en werk van mensen te leveren.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe