intelmedia

  • 0

Over intelmedia

“Sinds 1994 trendsettend, vooruitstrevend en een ongeëvenaarde kennis over hun gehele vakgebied en alle facetten daarvan!” Ook uw bedrijf verdient ook een unieke identiteit!

Identiteit

Als een collectief van computer hackers en streetartists begonnen, waarna met die kennis, drive en inspiratie uitgegroeid tot een bekwaam bedrijf. Intelmedia ; ontstaan anno 1994 ten tijde van het ontstaan van het huidige internet. Een bedrijf wat zich richt op o.a. webdesign, custom websites, webshops, multimedia, grafisch design, en drukwerk. Intelmedia : Een bedrijf met 100% kennis die andere soortgelijke bedrijven door hun oorsprong qua graphics en script-technieken bewezen overstijgt. Een oeuvre met altijd vooruitstrevende, trendsettende designs en technieken.

Missie

Intelmedia richt zich op alles van zeer trendsettende ontwerpen tot prijswinnende vooruitstrevende webdesigns, en zeer succesvolle SEO campagnes. Daarbij richt Intelmedia zich de laatste jaren steeds meer op het gebied van e-commerce. Dit mede omdat wij op dat gebied als team een enorme uitdaging vinden! Het kan mooier, sneller, en veiliger! Er is vaak echt meer omzet uit te halen! Intelmedia biedt o.a. Magento® web-shops, OpenCart® webwinkels, webshops integratie in bestaande websites, Custom Templates met WordPress®, Totaal custom CMS-systemen. SEO (Search Engine Optimalisatie), opzienbarende foto-bewerkingen en designs. 3D-animaties etc… En dit alles met de laatste technische snufjes en altijd een goed uitgedachte en bij klant – doelgroep – passende huisstijl. Voor veiligheid en bescherming van persoonsgegevens, high-end SEO, vooruitstrevende Scripting en alles rond webdesign, Magento®, Prestashop®, Opencart® Webshops. En dit alles met passende – trendsettende – designs en huisstijlen… Dan bent u bij Intelmedia aan het juiste adres.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe