Iquality Business Solutions BV

  • 0
Uitgelichte case

Transformatie LeasePlan Bank naar cloud native organisatie

LeasePlan Bank werd in 2010 opgericht en onderscheidt zich sindsdien met scherpe keuzes. Bijvoorbeeld de keuze om zijn ruim 200.000 Nederlandse en Duitse klanten in de toekomst vanuit de cloud te bedienen. Om dit cruciale project in goede banen te leiden deed de bank een beroep op Iquality.

Over Iquality Business Solutions BV

Samen met onze opdrachtgevers en partners ontwikkelen wij business-, internet- en software oplossingen. Om elke dag beter te worden. En successen te delen. Get Smarter Every Day.

Identiteit

Iquality helpt klanten iedere dag beter te worden door met een procesmatige en coorperatieve aanpak innovatieve applicaties te ontwerpen, bouwen en beheren.

Missie

Wij leveren software, internet en media oplossingen op maat om mensen en organisaties zo effectief en duurzaam mogelijk informatie te laten delen. Binnen organisaties willen wij, door een verbeterde informatie uitwisseling, structureel mensen effectiever laten samenwerken en externe communicatie verbeteren. Onze dienstverlening is maatwerk. Wij nemen als vertrekpunt altijd de omgeving en doelstellingen van onze klanten. Vanuit daar zetten we innovatieve technologie in en nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe