Jager en Prooi

  • 1
Uitgelichte case

Intranet

Op basis van gebruikers­onderzoek hebben we één persoonlijke intranet-ingang voor alle 11.000 medewerkers van UMC Utrecht ontworpen. Van koffiejuffrouw tot specialist; iedereen vindt de relevante en actuele informatie die aansluit bij zijn of haar behoefte.

Over Jager en Prooi

Jager & Prooi ontwerpt websites, apps en tools Wij zijn een enthousiast team van ervaren specialisten. Samen met jou als opdrachtgever ontwerpen we de beste digitale producten voor dagelijks gebruik.

Identiteit

We geloven in focus. Binnen projecten maar ook binnen ons eigen werkveld. Wij houden onze focus op gebruikersonderzoek, interactie ontwerp en visueel ontwerp. Soms vraagt een project om een uitgebreider team en dan werken we graag samen met de beste front-end ontwikkelaars, fotografen, illustrators, copywriters, etc. Jager & Prooi is ook in te zetten als (onderdeel van jouw) Scrum-team.

Missie

Digitaal product ontwerp is voor ons een modern ambacht. We zijn altijd op jacht naar het perfecte resultaat. Net als een goede timmerman: die wil ook een mooie stoel maken die lekker zit. Zo streven ook wij bij ieder project naar een gebruiksvriendelijk product dat er aantrekkelijk uitziet. Voor minder gaan we niet. We zijn op ons best als we één team vormen met onze klanten. Zo combineren we jouw kennis van het product en de markt met ons vakmanschap. Het liefst werken we fulltime aan één project, om de focus goed vast te houden. Een Agile / Scrum-aanpak is ons dan ook op het lijf geschreven. We werken altijd vanuit prototypes. Zo voel je direct of iets werkt of niet. Door deze prototypes op regelmatige basis bij gebruikers te testen, weten we dat we op de goede weg zitten en boeken we structureel resultaat. Zo creëren we producten die in dienst staan van de gebruiker én de opdrachtgever.

+ Voeg case toe