JEROME van Bluedesk

  • 0
Uitgelichte case

Volledige online marketing ontzorging voor Eliassen

Door de klant volledig te ontzorgen op SEA, Social Media en diverse marketplaces hebben we binnen 6 maanden een spectaculaire groei behaald op de KPI's die we vooraf hebben afgesproken: omzet, transacties en traffic.

Over JEROME van Bluedesk

Met ons topteam van digital marketing specialisten gaan wij dagelijks samen met onze partners voor het maximale online succes.

Identiteit

Wij worden net als jouw blij van meer conversie en meer omzet. Enthousiasme, flexibiliteit en een persoonlijke contact zijn voor JEROME belangrijke drivers naar online resultaat. JEROME fungeert als vaste schakel en neemt al het specialistische online marketing werk uit handen. Vanuit één aanspreekpunt heb je direct toegang tot een team van online marketeers. Onze marketeers hebben elk zijn eigen specialismen, zo bestaat team JEROME uit onder andere SEO specialisten, e-mailmarketeers, online strategen, conversie specialisten, UI/UX designers, social marketeers en affiliate specialisten. Door jouw marktkennis te bundelen met onze kennis van alle online marketingkanalen (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) zorgen voor een voorsprong op jouw online concurrentie. Wij zijn kanaalonafhankelijk en zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.

Missie

JEROME is jouw team van online marketing specialisten. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al jouw online marketing werkzaamheden uit handen. Wij zetten dié kanalen in die voor jouw relevant zijn. Zo zorgen wij voor meer bezoekers op jouw website en zorgen wij voor meer conversie en meer omzet uit de online kanalen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe