Just

  • 0

Over Just

Just is een online bureau gevestigd in Leiden. Dagelijks werken we aan vernieuwende communicatieconcepten. Van reclamecampagnes en corporate websites tot losse merkidentiteiten en strategieën. Dit alles met een sterke online focus.

Identiteit

Just is een bureau met passie voor communicatie, ontstaan vanuit liefde voor het web. Met veel plezier bedenken wij concepten waarmee we het communicatiedoel van onze opdrachtgever kunnen bereiken. Maar het liefst overtreffen we dit doel. De combinatie van een goed concept, solide techniek en bijzondere ontwerpen vormt wat ons betreft de basis voor een succesvol project. Zowel in het online als het offline landschap. Wij doen dit daarom allemaal zelf, omdat wij denken dat deze pijlers onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Missie

Bij Just geloven we in de kracht van eenvoud. Heldere concepten die in één zin kunnen worden verklaard. Clean ontwerp met een duidelijke focus, mogelijk gemaakt door het weglaten van het overbodige. We creëren niet alleen ideeën; we brengen ze tot leven. We geloven namelijk dat de uitvoering net zo belangrijk is als het idee zelf.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe