Kega

  • 0
Uitgelichte case

Social Wall

De Social Wall brengt (trending) Instagram content van @Hunkemoller en meer dan 20 relevante hashtags naar de Hunkemoller flagshipstore in de Kalverstraat, via een 82" touch screen. Als extra kunnen shoppers hun eigen 15 minutes of fame tussen de Hunkemoller modellen en influencers claimen, dankzij de selfie functie.

Over Kega

Kega brengt retail verder. Kega biedt geïntegreerde oplossingen in samenspel van Marketing en IT, waarmee klanten hun potentieel maximaal kunnen benutten. Als inspirerende sparringpartner bezitten wij het vermogen om strategisch te denken te combineren met regelen en doen. Kega richt zich op (inter)nationale retailers en A-merk fabrikanten. Onze passie is retail verder brengen, dit doen wij vanuit onze merkwaarden: innovatief, strategisch doordacht en ondernemend.

Identiteit

Bij Kega hebben we passie voor retail. Met meer dan 80 specialisten - van developers tot digital designers en van strategen tot account managers - brengen we ondernemende retailers en brands vérder. Met krachtige strategieën, razendslimme technologische en e-commerce oplossingen, activerende campagnes en inspirerende content, die het maximale uit de potentie van onze opdrachtgevers halen.

Missie

Taking retail further

+ Voeg case toe