Lab Digital B.V.

  • 0
Uitgelichte case

Roberts Radio

Glen Dimplex is een multi-brand klant. Zij vroegen of wij een schaalbaar direct-to-consumer platform voor meerdere van hun merken konden bouwen. Dat klonk ons als muziek in de oren. We componeerden een totaaloplossing gebaseerd op microservices en headless systemen, die we eerder voor merken als Danone inzette.

Over Lab Digital B.V.

Digital agency met focus op user experience, technologie en cloud architectuur.

Identiteit

Digitale vooruitgang creëren en onze opdrachtgevers hierdoor laten groeien. Onze dienstverlening bestaat doorgaans uit een mix tussen user experience en innovatieve technologie. Maar altijd met passie voor kwaliteit. Lab Digital gaat voor partnerships met onze opdrachtgevers: wij nemen maximaal ownership over projecten. Turn key als dat gewenst is.

Missie

Lab Digital houdt zich dagelijks bezig met de strategie, het designen, realiseren en onderhouden van technologische platforms voor haar opdrachtgevers. E-commerce- en brandplatforms, cloud infrastructuren en app’s zijn de meest voorkomende vormen. Onze voorliefde voor cutting edge open source en headless technologie zorgt voor wendbaarheid en innovatie, met name voor internationale organisaties.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe