Level Level

  • 1
Uitgelichte case

A11Y Collective: Online trainingen digitale toegankelijkheid

Wij geloven in een toegankelijk web voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat iedereen weet hoe je een toegankelijk web creëert, hebben we op 21 mei The A11Y Collective officieel gelanceerd. Met The A11Y Collective bieden we professionele cursussen aan op het gebied van webtoegankelijkheid.

Over Level Level

Level Level is een full-service WordPress bureau en loopt voorop als het gaat om de inzet van WordPress. Wij bieden advies, interactive design, visual design, development en support voor grootschalige en complexe websites. Ons gedreven en multidisciplinaire team wordt blij van het creëren van mooie en stabiele producten voor het internet. Met de focus op een optimale gebruikerservaring voor alle apparaten helpen wij onze klanten hun online doelstellingen te bereiken.

Identiteit

Wij zien webdesign als een ambacht en internet als de mooiste plek op aarde. Met die instelling maken we websites die het verschil maken voor middelgrote tot grote organisaties.

Missie

Heerlijk die uitdaging: alle facetten binnen je online strategie laten samenkomen in één product dat op alle schermformaten en apparaten een perfecte indruk maakt.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.

Alle cases

+ Voeg case toe