LimoenGroen

  • 0
Uitgelichte case

Van Gogh Worldwide: alle Van Goghs ter wereld online

Van Gogh Worldwide is een innovatief platform met kennis en onderzoek over het werk van Vincent van Gogh (1853-1890). Het is een initiatief van RKD-Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis, het Van Gogh Museum en het Kröller-Müller Museum. Middels Linked Data kunnen andere musea, instellingen en particulieren wereldwijd aansluiten.

Over LimoenGroen

Een website ontwikkel je niet alleen voor vandaag, maar vooral voor de toekomst. LimoenGroen gelooft als webbouwer in duurzame weboplossingen. Hoe en waar je de website ook gebruikt, wij maken geen onderscheid. Of dat nou op een desktop, mobiele telefoon of speech reader is: LimoenGroen levert enkel toegankelijke weboplossingen.

Identiteit

Onze websites ontwikkelen wij in Drupal, een open source systeem. Onze aanpak is Agile. Want wij vinden dat de beste producten worden geleverd in een goede samenwerking. Samen met opdrachtgevers en onze partners. Door ook het beheer en onderhoud op ons te nemen, blijven onze producten veilig en opdrachtgevers tevreden. Maar vooral: eindgebruikers die elke dag genieten van onze websites. Nu en in de toekomst.

Missie

LimoenGroen, bouwt aan een duurzame toekomst. www.limoengroen.nl

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe