LimoenGroen

  • 0
Uitgelichte case

Naturalis Natuurwijzer, online ontdekken over de natuur

Deze week is de Natuurwijzer van Naturalis gelanceerd. Naturalis is de plek in Nederland waar je de rijkdom van de Natuur op veel leuke manieren kunt ervaren. Met de nieuwe online Natuurwijzer kun je altijd en overal meer ontdekken en leren over de rijkdom van de natuur.

Over LimoenGroen

LimoenGroen staat voor kwalitatief hoogwaardige weboplossingen. Op basis van open source. Toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig en duurzaam.

Identiteit

LimoenGroen, bouwt aan een duurzame toekomst met websites die langdurig toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn én onderhoudsvriendelijk blijven.

Missie

Een website ontwikkel je niet alleen voor vandaag, maar vooral voor de toekomst. LimoenGroen gelooft als webbureau in duurzame weboplossingen. Hoe en waar je de website ook gebruikt, wij maken geen onderscheid. Of het op een desktop, mobiele telefoon of speech reader is: LimoenGroen levert enkel toegankelijke weboplossingen. Onze websites ontwikkelen wij in Drupal, een open source systeem. Onze aanpak is Agile. Want wij vinden dat de beste producten worden geleverd in een goede samenwerking. Samen met opdrachtgevers en onze partners. Door ook het beheer en onderhoud op ons te nemen, blijven onze producten veilig en opdrachtgevers tevreden. Maar vooral: eindgebruikers die elke dag genieten van onze websites. Nu en in de toekomst.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe