M2Mobi

  • 0
Uitgelichte case

Budget Thuis

Mobiele applicatie brengt complexe datastromen samen om gebruikers via een zeer intuïtieve, transparante en gebruiksvriendelijke user interface inzicht te bieden in hun actuele verbruik van energie-, telefoon-, televisie én internet diensten, en maakt moeiteloze cross- en upsell mogelijk.

Over M2Mobi

M2mobi is een mobile app agency gevestigd op de Herengracht in Amsterdam waar wij met een team van ruim dertig experts apps maken voor nationale en internationale accounts. Van concept en strategie tot realisatie en onderhoud. We zijn gespecialiseerd in mobiele concepten, user experience, de technische ontwikkeling op verschillende mobiele platformen, mobiele business cases en marketing.

Identiteit

We werken graag met merken die digitaal willen excelleren en samen met ons toonaangevende apps willen maken. Door vandaag nog aan tafel te zitten, kunnen we vanuit de kern van het merk op zoek gaan naar de beste manieren om de eindgebruikers van de app te helpen, verassen en inspireren. Met onze ervaring als app ontwikkelaar vertrouwen we op ons instinct. We beslissen en werken snel, in het tempo van de ontwikkeling. Korte lijnen. Efficiënt. Flexibel. Per project werken we met een team waarin alle disciplines samenkomen. Specialisten op het gebied van Concepting, iOS, Android, Windows Phone, Backend Architecture, Web front-end, graphic design, UX Design en Quality Assurance.

Missie

De wereld van mobiel verandert en ontwikkelt met een snelheid waar wij alleen maar enthousiast van worden. Wat we vandaag gewend zijn aan technologie, devices en verwachtingen is over een jaar compleet veranderd. M2mobi heeft als app ontwikkelaar alles in huis om daar feilloos op in te spelen. Opgericht tijdens de oorsprong van het smartphone tijdperk in 2006, stonden we aan de basis van de ontwikkeling en sindsdien lopen we voorop. We zijn mobile natives. In plaats van het aan te leren, is mobiel onze moedertaal. We zijn ermee opgegroeid, we leven en ademen mobiel.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe