Magneds

  • 0
Uitgelichte case

Campina Yoghurt Barn

Campina is lofleverancier van Yoghurt Barn, een koffie- en yoghurtbar. Beide merken zijn op zoek gegaan naar een brug tussen het campina pak uit het schap en de loeilekkere yoghurt bij Yoghurt Barn.

Over Magneds

Magneds is de nummer één in klantloyaliteit. We bedenken en maken online loyaliteitsoplossingen met aantrekkingskracht. Van A tot Z, voor B to C. Onze sites en apps brengen en houden merken met consumenten in contact. Contacten die pas waardevol zijn als je als merk de juiste snaar bij je klanten raakt. Dat stimuleert interactie en loyaliteit. En daarin schuilt precies onze kracht.

Identiteit

Magneds is de nummer één in klantloyaliteit. We bedenken en maken online loyaliteitsoplossingen met aantrekkingskracht. Van A tot Z, voor B to C. Onze sites en apps brengen en houden merken met consumenten in contact. Contacten die pas waardevol zijn als je als merk de juiste snaar bij je klanten raakt. Dat stimuleert interactie en loyaliteit. En daarin schuilt precies onze kracht. Specialisatie Voor een effectief online loyaliteitsprogramma op maat heeft Magneds alle disciplines in eigen huis: van creatie en design tot en met de technische ontwikkeling en rewardmanagement.

Missie

..

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe