MatchOffice.be

  • 0

Over MatchOffice.be

Bedrijvencentra zijn een perfecte kantooroplossing voor zowel grote als kleine bedrijven die flexibiliteit en professionele service waarderen. Met MatchOffice krijgt u eenvoudig, snel en gratis toegang tot een scala aan zakencentra in heel België. We bieden een ruime keuze aan commercieel vastgoed te huur aan.

Identiteit

Als het gaat om het vinden van een bedrijfspand voor u, inclusief kantoren, zakencentra, coworking spaces, etc., kunt u er zeker van zijn dat wij alleen huuropties aanbieden van geverifieerde verhuurders. Wij kiezen onze bedrijfspartners namelijk met een gevoel van verantwoordelijkheid voor het runnen van uw bedrijf. We zijn erin geslaagd om een van de grootste databeses te worden wanneer het aankomt op het aanbieden van verhuurbare werkruimtes overal ter wereld. Hierdoor kunt u binnen enkele seconden een overzicht opvragen met alle beschikbare resultaten die aan uw wensen voldoen. Als u bij MatchOffice op zoek gaat naar commercieel onroerend goed dat te huur staat, krijgt u de resultaten van een persoonlijk zoekproces, een voorlopige prijsvergelijking en een gratis individuele zoekagent.

Missie

Wilt u een commercieel pand huren bij u in de buurt? MatchOffice is niet alleen een platform voor het zoeken naar commercieel vastgoed dat wereldwijd te huur staat. Wij zijn een gepassioneerd team van professionals met meer dan 15 jaar ervaring in het leggen van connecties tussen huurders en verhuurders. Terwijl we onze kernwaarden kwaliteit, integriteit, snelheid, betrouwbaarheid en loyaliteit naleven, willen we gemeenschappen tot duurzame groei laten komen, dat onmogelijk is zonder steden en districten met bedrijven te doordrenken.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe