Merkle

  • 1
Uitgelichte case

NS International klant is 'ready to GO’ met dynamic e-mail

Om de NS International reiziger beter te informeren ontwikkelden we een vernieuwde ‘ready to GO’ e-mail. De e-mail bevat reisinformatie over de reeds geboekte internationale treinreis, nu met near real time informatie die vergaande personalisatie mogelijk maakt. Met als resultaat: een tevreden klant en minder vragen.

Over Merkle

Merkle is een vooruitstrevend data-gedreven en vanuit technologie denkend performance marketingbureau. Merkle helpt de beste merken ter wereld met het creëren van concurrentievoordeel door ‘people-based marketing’. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, maken en leveren van unieke, gepersonaliseerde customer experiences die de marketing resultaten op alle platformen en devices verbeteren. De Merkle bureaus in Nederland zijn Oxyma, aFrogleap, Oogst, OFS en Your Social (bij elkaar 330 mensen). In 2019 gaan de bureaus nadrukkelijk samenwerken, waarbij we ons eensgezind als Merkle profileren en positioneren in de markt. Merkle heeft wereldwijd meer dan 60 kantoren, meer dan 6500 medewerkers en is onderdeel van Dentsu Aegis Network.

Identiteit

Merkle is een mensen-bedrijf. We gaan voor een mensgerichte marketing-aanpak, gericht op het individu, niet op proxies. We gebruiken data én creatie om mensen goed te leren kennen, hun behoeften in kaart te brengen en personalisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit zorgt voor unieke, op maat gesneden klantervaringen. We geloven dat een klantreis al begint vóór het eerste contact en niet ophoudt na de laatste aankoop.

Missie

Het is onze missie merken en bedrijven te helpen met people-based marketing. Door échte mensen centraal te zetten en met hen een duurzame, waardevolle relatie op te bouwen. Centraal hierin staat dat de klantreis en de ervaringen van de klant op individueel niveau moeten worden gekend. Met behulp van data worden boodschappen zo gecommuniceerd vanuit de juiste strategie, verpakt in inspirerende creativiteit en afgeleverd met precisie.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe