Mirabeau

  • 0
Uitgelichte case

Niki, de persoonlijke digitale assistent van Nieuw Kijkduin

Nieuw Kijkduin; een badplaats van allure en toegankelijk voor het brede publiek. Hoe maak je een ‘slimme’ badplaats? Hoe zorg je dat een bezoek aan een winkelcentrum zo gemakkelijk mogelijk is? De digitale assistent NiKi is het antwoord.

Over Mirabeau

Mirabeau is een full-service digital agency. Wij helpen bedrijven aan de beste service- en productervaring voor hun klanten. Door design en technologie te combineren, creëren we digitale producten en diensten die perfect passen in het leven van iedereen.

Identiteit

We werken samen met marktleiders in Retail, Travel, Finance en B2B. Als Cognizant Digital Business hebben we een continu groeiend dienstenaanbod en wereldwijd bereik. Mirabeau heeft bijna 300 medewerkers en heeft kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Hoorn, Leeuwarden, Parijs en Guangzhou. Lees meer over Mirabeau op www.mirabeau.nl.

Missie

Samen met onze klanten zoeken we de grenzen van technologie en design op voor de perfecte digitale ervaring. Daarom vertrouwen succesvolle bedrijven als Air France-KLM en ING al jaren op ons zodat ze digitaal voorop blijven lopen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe