MSML

  • 1
Uitgelichte case

Mijn Primagaz

In 2010 werden de eerste stappen voor Mijn Primagaz gezet. Het systeem, dat toen nog een overwegend functioneel karakter had, werd door het team ‘digitale transformatie’ onlangs opnieuw op de kaart gezet. Wij hebben het platform omgebouwd en voorzien van een fris uiterlijk.

Over MSML

MSML is een jong bedrijf dat webapplicaties en mobiele apps ontwikkelt voor bedrijven. Met een team van ervaren business consultants en programmeurs creëren we maatwerk software waarmee onze opdrachtgevers makkelijker, efficiënter en veiliger kunnen werken.

Identiteit

MSML hanteert de allerhoogste normen voor softwarekwaliteit en -security. Perfectionisme zit in het DNA van iedere medewerker. Onze software wordt uitvoerig getest, zowel op de werking als op de veiligheid. Dit maakt MSML geen prijsvechter, maar een ontwikkelaar van kwalitatief hoogstaande producten. MSML gebruikt de bekende open source frameworks Laravel en Ionic om solide en efficiënte applicaties te ontwikkelen. Laravel vormt de basis voor webapplicaties en is op dit moment het breedst gedragen PHP framework. Ionic vormt de basis voor mobiele applicaties. Hiermee kan MSML in één handeling mobiele applicaties maken voor Apple iOS, Google Android en Windows Phone.

Missie

Organisaties helpen om slimmer te werken dankzij maatwerk software of mobiele apps.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe