Netvlies Internetdiensten

  • 0
Uitgelichte case

Het Lamb Weston Grower Portal

Het Lamb Weston Grower Portal is een slimme (aan SAP gekoppelde) webapplicatie die aardappeltelers in 6 landen vrijwel realtime inzicht geeft in de kwaliteit van geleverde aardappels en hieraan gekoppelde prijs. Op basis van deze informatie kunnen telers hun leveringsstrategie razendsnel optimaliseren en een maximale opbrengst van hun oogsten realiseren.

Over Netvlies Internetdiensten

Netvlies is een Brabants full service internetbureau. We hebben al 15 jaar ervaring met het online realiseren van onze klantdoelstellingen. Dit doen we voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Identiteit

We zien onszelf het liefst in de rol van strategisch partner. We werken vanuit ons full service concept aan oplossingen die zorgen voor een meetbaar resultaat voor onze opdrachtgevers. Standaard én innovatieve oplossingen, die mensen en organisaties met elkaar verbinden. Het team van Netvlies, gevestigd in 2 kantoren aan de Bredase Haven, bestaat uit ongeveer 40 online talenten. Zij hebben ieder de ambitie vanuit hun expertise oplossingen te creëren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Doordat Netvlies een full service internetbureau is, kunnen we deze oplossingen vrijwel altijd zelf realiseren. Met Netvlies heeft u één vakkundig en betrokken aanspreekpunt voor de diverse online diensten die we aanbieden: van websites tot een social media strategie en van internet marketing tot maatwerk webapplicaties.

Missie

Het toegankelijk maken van de modernste technieken en meest opzienbarende ontwerpen voor al onze klanten en bijdragen aan hun online succes.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe