New Fountain

  • 0
Uitgelichte case

Ontwikkeling MyTravelPlanner

In samenwerking met onze partner The Harvest Company ontwikkelden wij MyTravelPlanner: een online tool waarin alle relevante issues voor het voorbereiden van je reis zijn verzameld.

Over New Fountain

Wij ontwikkelen professionele WordPress websites. Sterk maatwerk, gebaseerd op ’s werelds meest gebruikte CMS. Onze websites zijn eenvoudig in beheer en sluiten naadloos aan op jouw bedrijfsprocessen. We bouwen niet alleen de website die je vraagt, maar helpen je ook bij het vaststellen van je vraag. We kijken graag verder dan de opdracht lang is.

Identiteit

New Fountain bouwt websites die voor je werken. Wij begrijpen welke rol een website kan of zou moeten spelen in jouw bedrijfsproces. Tijdens de gehele ontwikkeling staan jouw bezoekers dan ook centraal. Wij ontwikkelen feilloos werkende techniek en een conversiegericht design. Het resultaat? Een soepele gebruikerservaring en een optimale conversie. Dat werkt!

Missie

Een website dient bij te dragen aan de bedrijfsvoering. Een website is een bedrijfsmiddel. En zoals elk bedrijfsmiddel dient dat bij te dragen aan je bedrijfsvoering. Jouw website dient te verkopen, te werven, te automatiseren of op een andere manier geld genereren. Een website dient altijd meer op te leveren dan dat deze kost.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe