Nextfields

  • 0

Over Nextfields

Wij zijn Nextfields, het no-nonsense bureau voor digitale groei. Al 4 jaar helpen wij bedrijven vanuit een strategische basis te versnellen in digitale groei. We richten ons op een pragmatische aanpak van strategie, content en performance. Bij ons staat resultaat voorop.

Identiteit

Over ons Wij zijn Nextfields, het no-nonsense bureau voor digitale groei. Al 4 jaar helpen wij bedrijven vanuit een strategische basis te versnellen in digitale groei. We richten ons op een pragmatische aanpak van strategie, content en performance. Bij ons staat resultaat voorop. En ja, er wordt nog gelachen ook. Nextfields is opgericht in 2016 en gevestigd aan het Vondelpark in Amsterdam. We werken voor een divers palet aan zowel B2C als B2B organisaties, zoals Talpa Network, Keune, De Rijksoverheid en Catalyze. Nextfields is onderdeel van de 4net Group, een full service digital agency, met meer dan 100 digitale professionals en kantoren in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Missie

Wij helpen organisatie strategisch te groeien binnen 5 jaar. We denken, kijken en helpen waar nodig en altijd in overleg.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe