Nieuw Initiatief

  • 0

Over Nieuw Initiatief

Wij zijn een full service digitaal bureau voor oplossingen met aandacht voor mensen. Bij Nieuw Initiatief werkt een bevlogen team met veel ervaring in complexe digitale projecten. We verrassen onze opdrachtgevers graag door naar het hele project te kijken. Dat doen we allemaal met de benodigde expertises: voor elk project de juiste specialiteit. Op die manier vinden we al ruim 25 jaar de beste oplossingen vóór onze klanten, mét onze klanten.

Identiteit

Wij ondersteunen hierin maatschappelijk betrokken kennisinstellingen met het organiseren van informatie, kennis en zorgen voor het digitaal delen daarvan. Hierbij zorgen we dat de gebruiker kennis kan toepassen en kan leren en communiceren binnen en met de doelgroep van de kennisinstelling. We zorgen voor verbinding, leren en delen. Hierbij letten we op dat iedereen mee kan doen.

Missie

De digitale wereld is continue in ontwikkeling en wordt steeds belangrijker voor het vinden, gebruiken en delen van kennis. Wij vinden het belangrijk dat dit voor iedereen mogelijk en toegankelijk is. Hierbij letten wij op toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en begrijpelijkheid.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe