NOBEARS

  • 0
Uitgelichte case

Aandacht voor Diabetes type 1

Voor ruim 120.000 diabetes type 1 patiënten is er geen perspectief op genezing. Daarom is onderzoek van levensbelang.

Over NOBEARS

NOBEARS is van alle markten thuis. Dus of je nu op jacht bent naar een digitaal platform met geïntegreerde social media-campagne, of alleen een nieuwe app: we vinden elke opdracht even spannend. Als ervaren online bureau hebben we daarom alle specialisaties in huis. Van frisse nieuwe merkidentiteit, tot slimme online marketingstrategie: NOBEARS maakt je digitale project niet alleen mooi, maar vooral effectief. Je online ambities zijn dichterbij dan ooit!

Identiteit

We zijn gespecialiseerd in concept, design, development en marketing. Ideeën vertalen wij graag naar een online strategie met een doelgroepgerichte benadering. Met inzichtgedreven passie brengen we design, technologie, marketing en ondernemende inzichten samen tot een sterk concept of langetermijnstrategie.

Missie

Wij bestaan om organisaties vooruit te helpen. Wij zijn digital venture partners voor onze klanten met langetermijndoelstellingen. Concepten vanaf het idee tot leven brengen en systemen bouwen die de toekomst voor organisaties bepalen. Wij zijn NOBEARS, een ondernemende groep van digitale specialisten, verenigd door onze pioniersgeest. Let’s start the hunt!

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe