OneRetail

  • 0

Over OneRetail

Welkom bij OneRetail! OneRetail helpt uw bedrijf groeien door het ontwikkelen en implementeren van e-commerce-processen en tools. En bovendien: we zijn gespecialiseerd in het coachen en opleiden van de mensen die hiermee gaan werken.

Identiteit

OneRetailers houden van e-commerce, retail, marketing, innovaties en vooral: klanten erg blij maken met de beste oplossingen. OneRetail traint en coacht, geeft richting en richt in, en we versterken uw bedrijf blijvend op het gebied van e-commerce. Daarbij zijn ‘doen wat je belooft’, ‘fun’, ‘data driven werken’ en ‘performance’ de uitgangspunten.

Missie

OneRetail is er voor retailers en e-commerce-ondernemingen om duurzaam meer resultaat te halen uit (online) category management, product (information) management, online- en trade-marketing en klantenservice. OneRetail is er ook voor fabrikanten, distributeurs en leveranciers die veel meer rendement willen halen uit de samenwerking met retailers en e-commerce-ondernemingen op het gebied van trade marketing, logistiek en marketplaces als Bol Plaza en Ebay.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe