Online Department

  • 0
Uitgelichte case

Lely Horizon: Farm Management Software

Lely Horizon is het nieuwe farm management systeem van Lely dat melkveehouders over de hele wereld helpt om hun bedrijf te managen met data en digitalisering. De applicatie presenteert informatie van voer- en melkrobots voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het nemen van beslissingen voor een gezondere kudde.

Over Online Department

Online Department ontwerpt onvergetelijke ervaringen voor apps, websites en andere digitale services. We zijn een jong Rotterdams user experience designbureau met internationale ambities. We geloven dat het onderscheidend vermogen voor merken en organisaties tot uiting komt in het ontwerp van unieke, gebruiksvriendelijke en emotionele ervaringen. We hebben gespecialiseerde interactieontwerpers, user experience designers en visual designers in huis met een passie voor het geluk van de eindgebruiker, zonder daarbij de zakelijke doelstellingen uit het oog te verliezen.

Identiteit

Online Department, de naam zegt het al, werkt als gespecialiseerde aanvulling op de bestaande online afdeling van klantgerichte organisaties. We helpen bedrijven met de transformatie naar een meer klantgerichte digitale strategie en verhogen daarmee het rendement uit alle online activiteiten. We zijn betrokken, creatief en altijd in ontwikkeling.

Missie

Onze missie is het menselijker en gebruiksvriendelijker maken van computerschermen. Computer don't be a machine! Met ons team van gespecialiseerde user experience designers zetten we ons in om zoveel mogelijk organisaties en merken te helpen met het halen van meer rendement uit hun digitale activiteiten. We hebben passie voor de pixel, oog voor detail en zijn overtuigd van de magie van design.

+ Voeg case toe