Pinch

  • 0
Uitgelichte case

Youbahn

YouBahn is een uitzendbureau, maar dan anders. Vergelijk YouBahn met Uber, maar dan voor werk. Heb je als student geld nodig? In de app zie je in een oogopslag waar je snel aan de slag kunt. Solliciteer direct en bekijk hoeveel je kunt verdienen.

Over Pinch

Vanuit het kantoor in Amsterdam bouwt een team van senior developers en ontwerpers samen met opdrachtgevers aan hoogwaardige kwaliteit apps die uitblinken! We hebben inmiddels meer dan 100 apps ontwikkeld voor onder andere NRC, De Telegraaf en Q-Music: en daar zijn we trots op.

Identiteit

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van succesvolle apps. We denken met je mee, hebben een echte hands-on mentaliteit en dat combineren we met onze ruime corporate ervaring. Het bouwen van een app klinkt ingewikkeld, maar wij zorgen ervoor dat het simpel blijft en we samen toewerken naar een helder doel.

Missie

We werken met en zijn op de hoogte van de laatste technologie├źn. Onze flexibele en hands-on manier van werken, gecombineerd met ruime corporate ervaring, zorgt ervoor dat klanten graag met ons samenwerken.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe