Plag websucces

  • 0

Over Plag websucces

Plag websucces is een jong en dynamiek bureau met een frisse kijk op internet. Wij beschrijven onszelf regelmatig als het meest uitdagende internetbureau van Zuid-Holland. In minder dan 5 jaar zijn we uitgegroeid tot een full service internetbureau, en dat word je niet zomaar! Van websites, applicaties tot campagnes. Wij ontwikkelen, adviseren en realiseren: online strategieën en concepten, internet marketing, weboptimalisatie, sociale platforms, campagnes. Onze expertises ligt vooral bij: advies, (re-)design, ontwerp en realisatie, optimalisatie in zoekmachines, systeembeheer, webcontent-optimalisatie, hoge bouwkwaliteit, testtrajecten, gebruikersonderzoeken, service en hosting. Ons team werkt resultaatgericht samen met onze klanten om het optimale uit projecten te behalen. Wij vinden het beheer erg belangrijk, daarom spenderen wij veel tijd aan het optimaliseren, testen en monitoren. Dat is nou eenmaal onze passie voor online. “Scoor met uw website! Join the winning team.”

Identiteit

Plag websucces is een jong maar toch ervaren full service internetbureau dat totaaloplossingen biedt voor websites. Bij Plag werken momenteel meer dan 15 mensen in de functies van internet consultants, marketing & sales, projectleiders, webdevelopers en webdesigners. Plag levert de totaaloplossing voor websites aan ondernemers. Van advies, ontwerp en bouw tot aan hosting en onderhoud, gevolgd door periodieke analyse, zoekmachine optimalisatie en internet marketing. Succes streven we als Plag verder na in de vorm van zakelijke groei, plezier en een goede samenwerking. Wij zien succes als een interne en externe motiverende factor.

Missie

Uw online succes creëren is onze missie. Met als meetbare belofte dat wij meer rendement uit uw online investering halen. Wat “return on investment” betekend voor een klant kan van project tot project verschillen; naamsbekendheid, aantal bezoekkers, terugkerende bezoekers, social media platformen, internet campagnes, interactieve nieuwsbrief, doorklik conversie ga zo maar door! Wij realiseren graag een project met de doelstelling van onze opdrachtgever voor ogen. Door de expertise van onze medewerkers en een creatieve samenwerking tussen onze verschillende afdelingen komen we gezamenlijk op geweldige projecten. Het belangrijkste is dat we de verwachtingen van onze klanten waarmaken. Zorgen dat alles gebruiksvriendelijk en overzichtelijk geïmplementeerd wordt maar toch in een mooi designer jasje is gestoken. Van re-style, campagne tot compleet nieuwe website, geen uitdaging gaan we uit de weg.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe