PostAds - Multi Funnel Marketing

  • 2
Uitgelichte case

1 miljoen mensen bereikt en 366% meer registraties

Bij Jumba regel je als consument alles voor onbezorgd leven en wonen, eenvoudig en overzichtelijk online. Dit verhaal hebben we samen met Jumba online verteld.

Over PostAds - Multi Funnel Marketing

In plaats van denken in een middel, denkt PostAds vanuit een doelstelling. Want wat heeft een middel voor zin als het geen deel uit maakt van een groter geheel? Erik (eigenaar PostAds) bedacht de Multi Funnel aanpak, waarmee vanuit de doelstelling van een bedrijf wordt bepaald welke combinatie van middelen ingezet worden voor het beste resultaat. Hiermee onderscheidt PostAds zich van de concurrenten.

Identiteit

PostAds maakt gebruik van Multi Funnel Marketing. Met deze zelfontwikkelde aanpak onderscheiden wij ons van andere online marketing bureaus in Breda. Met onze kennis van online marketing en jouw specialisme zorgen wij er samen voor dat jouw doelstellingen behaald worden. In plaats van denken in een middel, bepalen wij de online strategie vanuit een doelstelling. Hierdoor heb je dezelfde doelstellingen in jouw winkel en online, waarmee jouw bedrijf een duidelijke identiteit krijgt. Voor ieder soort bedrijf, in welke branche dan ook, creëren wij een op maat gemaakte aanpak. Wij zorgen ervoor dat alle online marketing kanalen die potentiële klanten aanspreken effectief ingezet worden. Hierdoor besteed je niet langer onnodig tijd en geld aan middelen die niet geschikt zijn voor jouw situatie en behaal je het meeste rendement. Wat je online ook wil bereiken, met Multi Funnel Marketing van PostAds behalen wij jouw doelstellingen op een slimme manier. Voordelen van Multi Funnel Marketing - Slim gebruik van alle beschikbare online marketing kanalen; - Alle werkzaamheden zijn gericht op een specifieke doelstelling; - Je genereert meer aanvragen/verkopen; - Kwalitatieve bezoekers op je website; - Betere vindbaarheid in zoekmachines; - Social mediakanalen worden niet alleen gemaakt, maar met een doel ingezet; - Gericht op de bestaande en potentiële klant.

Missie

Met de Multi Funnel aanpak creëren wij een mooie mix aan online marketing middelen die de doelgroep van onze klanten aanspreekt. We richten ons dus niet op één specifiek middel, maar op het behalen van de doelstelling op een slimme manier. Dit willen we voor al onze klanten doen zodat we samen er voor zorgen dat hun bedrijf groeit.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe