Q42

  • 1
Uitgelichte case

Toverspiegel

Een echte voice assistant in de vorm van een pratende spiegel die past binnen de wondere wereld van de Efteling. De spiegel dient als virtuele assistent voor Hotels & Resorts-gasten maar biedt tevens vermaak voor het gehele gezelschap. We combineren voice, beeld en belevingsaspecten om een bijzondere beleving te creëren.

Over Q42

‘Technisch innovatief internetbureau’, zeggen sommigen. ‘Nerds’, zeggen anderen. Wij zelf bijvoorbeeld, als we eerlijk zijn. We houden namelijk van goed programmeren. Maar dat is niet het hele verhaal...

Identiteit

Vrijwel alle Q’ers zijn software engineer. Een projectleider noemen wij technisch projectleider, onze interaction designers zijn interaction engineers. Wij geloven dat een goed begrip van technologie fundamenteel is voor het maken van productontwerp- en user experience keuzes. Maar dat is dus niet het hele verhaal. Computers zijn pas interessant met mensen erbij. Bij Q42 vinden we het daarom nóg leuker om zo te programmeren dat een webapplicatie niet alleen nuttig, maar ook vriendelijk is.

Missie

Samen mooi spul maken.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe