qontent matters

  • 0
Uitgelichte case

Simyo Telefoonshop o.b.v. curated content

KPN-dochter Simyo introduceerde de eerste 'curated telefoonshop' van Nederland. Het unieke is dat de telefoons maandelijks uitgekozen en van content voorzien worden door kennispartner All About Phones, onderdeel van Qontent Matters.

Over qontent matters

We zijn een onafhankelijk creatief bureau uit Amsterdam. We denken in ideeën. Niet in middelen of kanalen, dat is ook niet meer van deze tijd. We zorgen op een no-nonsense manier dat merken, producten en diensten voor iedereen begrijpelijk zijn. Afhankelijk van het doel en de doelgroep kan de beste oplossing een 360°-campagne, content- of social media-strategie, videoserie of PR-activatie zijn. Steeds vaker staat kwalitatieve, houdbare content op vaste platformen centraal en we produceren zoveel mogelijk in-house. Dit is (kosten)efficiënter en hiermee houden we controle op de kwaliteit en het eindresultaat.

Identiteit

Onze strategen, concepters, producers, copywriters, designers en videospecialisten zijn echte merkdenkers en doen niets liever dan een idee tot leven brengen. Dagelijks werken we vol trots voor mooie A-merken als bol.com, KPN, Rituals, Nationale-Nederlanden, BaByliss, Denon en Prénatal.

Missie

Merken, producten en diensten moeten voor iedereen begrijpelijk zijn.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe