RapidSugar

  • 0

Over RapidSugar

RapidSugar is expert in e-mailmarketing en gepersonaliseerde campagnes voor e-mail, web, mobiel en social media. Wij combineren real-time data en de nieuwste dialogische technieken. En behalen met onze oplossingen, formats en campagnes bovengemiddelde resultaten.

Identiteit

RapidSugar begeeft zich op het grensvlak van CRM, marketingcommunicatie, Internet en IT. En neemt in een micro-gesegmenteerde en genetwerkte wereld, het individu als uitgangspunt. Door zijn of haar profiel en 'ritme' te lezen en patronen te herkennen, weet RapidSugar de juiste boodschappen, kanalen en contactmomenten te kiezen. En uit elk contactmoment, de juiste klantdoelstellingen te behalen. Waaronder response, conversie, profielverrijking en affiniteitmeting. Desnoods voor elke consument op een andere manier.

Missie

RapidSugar stelt merken en bedrijven in staat de dialoog aan te gaan met elke individuele klant. Op een inventieve en relevante manier, middels e-mail, web, mobiel en social media. Wij leveren hiervoor creatieve idee├źn, platformen, personalisatieoplossingen en campagne management technologie. En een breed pakket van gespecialiseerde advies- en realisatie diensten. Van e-mail tot en met video. Van campagnedatabase tot en met applicaties. Van analytics tot en met het ontwerp van acquisitie en retentieprogramma's.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe