RauwCC

  • 0
Uitgelichte case

Kennis met Dennis

Van het intern delen van de laatste nieuwtjes over social media, naar het delen van de meest actuele socialmediafeitjes en -trends op een ver­ma­ke­lij­ke manier met je netwerk. Van Slack, via IGTV naar het Jeugdjournaal.

Over RauwCC

RauwCC is hét Rotterdamste full-service socialmediabureau. Laten we er vooral niet te ingewikkeld over doen en gewoon aanpakken! Nú is de tijd om als bedrijf of organisatie met social media aan de slag te gaan.

Identiteit

Social media op z'n Rotterdamst

Missie

Social media voor bedrijven en organisaties – dat is wat wij doen. In z’n geheel: van concept tot uitvoering. Onze focus ligt op de activatie van social media, en het bedenken van concepten en campagnes. Maar we beperken ons niet tot social media. RauwCC gelooft in de kracht van de combinatie van offline- en onlinecommunicatie. Met een breed pakket aan creatieve en ondersteunende diensten nemen we graag de druk bij u weg. En dat doen we altijd in co-creatie. De social media-kennis en creativiteit van RauwCC en de marktkennis van de opdrachtgever zorgen ervoor dat onze social media activaties werken. RauwCC biedt met zijn creativiteit en ervaring alles om voor je bedrijf of organisatie het maximale effect te bereiken via social media.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe