rb2

  • 1
Uitgelichte case

GoBear

GoBear heeft als missie de financiële gezondheid van een half miljard Aziatische consumenten te verbeteren. GoBear stelt de consument in staat verzekeringen (reis-,auto- en zorgverzekering) en financiële producten ( creditcards en leningen) te zoeken, te vergelijken en te verkrijgen. Op een manier die intuïtief en begrijpelijk is.

Over rb2

Bij rb2 houden we ervan om technologische uitdagingen aan te gaan. En dat doen we graag samen.Gedreven door de gedeelde ambitie om samen meer mogelijk te maken. Wij springen graag snel in op nieuwe omstandigheden en wensen van de klant. Agile en flexibel werken zijn daarom belangrijk voor ons. Dat weten onze klanten inmiddels ook. En dus halen we regelmatig gave en ambitieuze nieuwe klussen binnen. Inspirerende projecten, waarbij je echt wordt uitgedaagd om nieuwe oplossingen te bedenken. En die van de grond af aan op te bouwen.

Identiteit

rb2 vertaalt complexe vraagstukken naar technologische oplossingen. Deze oplossingen ontwikkelen wij niet alleen vanuit ons kantoor in Nederland, maar ook met onze enthousiaste en vakkundige rb2’ers in China, Europa en Singapore. Dit offshore agile model voegt in theorie complexiteit toe, maar met onze aanpak nemen we juist veel complexiteit weg.

Missie

Wij springen graag snel in op nieuwe omstandigheden en wensen van de klant. Agile en flexibel werken zijn daarom belangrijk voor ons. Dat weten onze klanten inmiddels ook. En dus halen we regelmatig gave en ambitieuze nieuwe klussen binnen. Inspirerende projecten, waarbij je echt wordt uitgedaagd om nieuwe oplossingen te bedenken. En die van de grond af aan op te bouwen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe