React online

  • 0
Uitgelichte case

Rabobank Clubkas Campagne

De creatieve oorsprong van de succesvolle Clubkas Campagne van de Rabobank. Weet je waar die ligt? In Deurne. React online is één van de founders. Met 80 banken, 30.000 clubs en bijna een miljoen stemmers verder in 2018 en 2019, zijn wij trots dat we hieraan bijgedragen hebben.

Over React online

React online is een internetbureau gespecialiseerd in online maatwerk. Vanuit een strategische aanpak werken we samen met onze klanten aan het realiseren van hun online ambities, van idee tot resultaat. Samen met onze klanten kijken wij vanuit de strategie naar hun online aanpak. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen websites, webshops en online applicaties in Drupal met de modernste technieken. Voor de beste gebruikerservaring van de bezoekers kijken we naar eenvoud, veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van onze online producties. Dit doen we sinds 2000 vanuit de Brainport regio (Deurne). Meer weten? kijk op onze website www.reactonline.nl voor ons werk.

Identiteit

Kennis, ervaring en Brabantse nuchterheid is het fundament van ons advies. Dit gecombineerd met open-source CMS Drupal zorgt dat we vernieuwende en resultaat gerichte websites bouwen.

Missie

Online resultaat behalen voor onze klanten dankzij een doordachte aanpak, daar gaan we voor.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe