Redkiwi

  • 2
Uitgelichte case

Limited Edition Pre Order Campagne | TW Steel

Het is een kunst om jezelf stijlvol te onderscheiden. TW Steel lanceerde de Limited Edition Pre Order campagne. Zo gaan zij niet de concurrentie met hun retailers aan én zetten zij hun gepersonaliseerde horloges exclusief en tijdelijk op de markt. De conversie steeg met 67% en de omzet met 300%.

Over Redkiwi

In 2005 begon startup Redkiwi met de ambitie om hét bureau van Nederland te zijn met de grootste digitale impact. Op een zolderkamer richtten twee oud-studiegenoten uit Delft, Victor Straatman en Jasper Verbunt, internetbureau Redkiwi op. Inmiddels lieten honderden klanten Redkiwi groeien. Het team met kiwi’s groeide uit tot 40 digitale designers en doeners. En is Redkiwi de afgelopen jaren van echte startup gegroeid naar een full service Digital Agency .

Identiteit

Meerdere jaren op rij is Redkiwi uitgeroepen tot het snelst groeiende internetbureau van Nederland (FD Gazellen Awards & Deloitte Fast50). In 2017 is Redkiwi ook genomineerd voor een Dutch Interactive Award 2017.

Missie

Wij zijn Redkiwi. Wij geloven dat mens en technologie elkaar verder brengen. Met onze digitale creaties zoals websites, e-commerce en web applications dragen wij hier voortdurend aan bij. De mens en zijn customer journey staan centraal in onze ontwerpen, die altijd functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Wij brengen organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. In alles wat wij doen gaan wij voor de beste online oplossingen. We Create Digital Impact. www.redkiwi.nl

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe