Sabel Online

  • 0

Over Sabel Online

Online succes begint met inzicht in context. Met het maken van duidelijke keuzes. En met een klantgerichte website of gebruiksvriendelijk intranet. Fullservice internetbureau Sabel Online helpt opdrachtgevers hun ambities met internet en intranet te realiseren. Werkgebieden: - internet - intranet - online service & digitaal loket - mobiel & apps.

Identiteit

De maatschappij transformeert. In maatschappelijke, organisatorische of ondernemingsprocessen neemt internet een steeds belangrijkere rol in: het faciliteert mensen op allerlei terreinen. Hierdoor verlopen processen soepeler en efficiƫnter. En worden we mondiger, weten we elkaar beter en makkelijker te vinden en delen we steeds sneller en steeds gerichter ervaringen, meningen en kennis. Deze constant veranderende wereld stelt organisaties en ondernemingen doorlopend voor nieuwe uitdagingen. Internet is daarbij vaak de katalysator, maar kan ook de oplossing voor de uitdaging bieden. Sabel Online onderkent die wisselende rol van internet. Daarom ondersteunt Sabel Online opdrachtgevers door internet in te zetten voor het realiseren van hun communicatie- en organisatiedoelen. We werken daarbij vanuit ambities en behoeften, niet vanuit techniek, functionaliteit of design. Vorm, functie en techniek zijn voor Sabel Online altijd ondersteunend aan de inhoud, aan de doelstellingen van de organisatie en de behoeften van haar doelgroepen. Met deze inhoudelijke benadering, en door de nauwe banden met de andere labels binnen Sabel Groep, heeft Sabel Online alles in huis om opdrachtgevers te verbinden met hun stakeholders via doordachte online middelen en activiteiten die getuigen van inlevingsvermogen.

Missie

Sabel Online - onderzoekt behoeften van klanten en relaties en de effectiviteit van online activiteiten; - adviseert op strategisch en tactisch niveau over de inzet van internet, intranet en social media; - formuleert internet- en intranetvisie en -strategie; - vertaalt online strategie naar klantgerichte, onderscheidende en effectieve online middelen en activiteiten; - helpt opdrachtgevers zo hun communicatie- en/of businessdoelen te realiseren en zich werkelijk te verbinden met hun relatiegroepen; - biedt een inspirerende werkomgeving waar de lat hoog ligt en waar de beste internetprofessionals zichzelf (verder) ontwikkelen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe