Second Degree

  • 0
Uitgelichte case

Hollands Kroon Story

Een beweging van platte sales-campagnes naar verhalen met inhoud. Wat Microsoft technologie is, dat is bekend. Maar wat maakt die technologie mogelijk? In de Microsoft Story ‘Hollands Kroon’ vertellen we het verhaal van een zeer vooruitstrevende gemeente in de kop van Noord-Holland én laten we zien wat technologie bijdraagt.

Over Second Degree

Second Degree helpt merken bij het bouwen van sterke en betekenisvolle relaties met professionals op LinkedIn. Second Degree is het eerste en het enige volledig in LinkedIn Marketing gespecialiseerde bureau van Nederland.

Identiteit

Wij geloven in de kracht van LinkedIn als marketing platform. Wij geloven in de kracht van expertise en focus. Daarom richten we ons 100% op LinkedIn Marketing. Onze dienstverlening omvat alle aspecten van marketing op LinkedIn, met een sterke focus op activaties, content marketing en analyse. Daarnaast helpen we klanten bij de (online) doorvertaling van partnerships met o.a. BNR, de Week van der Ondernemer. Second Degree is een zusterbedrijf van A Friend of Mine. Daarnaast werken we nauw samen met LinkedIn, waardoor we in staat zijn snel en effectief het beste resultaat te leveren voor onze klanten.

Missie

"Second Degree is de vertrouwde schakel tussen merken en professionals." Second Degree ontleent haar naam en visie aan de overtuiging van LinkedIn oprichter Reid Hoffman. De kracht van LinkedIn zit met name in de zogenoemde 'second degree', relaties en potentiële klanten die jij kunt bereiken via een persoonlijke introductie door iemand uit je eerstegraads netwerk. Het voelt vertrouwd, omdat er altijd iemand gelinkt is met degene die wordt geïntroduceerd. Juist dit tweedegraads netwerk is enorm belangrijk voor bedrijven op LinkedIn.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe