Sigbar Agency

  • 0
Uitgelichte case

Taking control of your health

Ancora Health biedt een innovatief health platform voor consumenten waarbij medische data samen wordt gebracht om gepersonaliseerde leefstijl adviezen te bieden om zo de eindgebruiker zelf in control te brengen.

Over Sigbar Agency

Sigbar is een digitaal bureau gespecialiseerd in Augmented Reality en maatwerk (web)platforms. Met onze no-nonsense mentaliteit lossen we elke uitdaging op met de best passend technische oplossing. Soms in de vorm van een AR-app maar ook vaak middels een website, platform of e-commerce systeem. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Groningen.

Identiteit

Innoverende vakspecialisten die enthousiast worden om met de creatieve en technische kennis en kunde de best passende innovatieve oplossing te realiseren. Unieke projecten. Dat maakt het leuk. Daarom doen we het graag.

Missie

Wij maken data zichtbaar. Middels nieuwe technieken op het gebied van augmented- en mixed reality realiseren wij betekenisvolle en aansprekende toepassingen waarbij de relevantie doormiddel van locatiebepaling, beeldherkenning en 3D content bepalende zijn. We willen onze oplossing inzetten om innovatieve concepten en innovatieve brands op voorsprong te zetten. Toepassingen om te verwonderen en enthousiaste medewerkers dat is waar wij het voor doen, daar gaan wij van "aan".

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe