Sitecore Nederland

  • 0

Over Sitecore Nederland

Het uitgebreide pakket aan mogelijkheden van Sitecore biedt marketingprofessionals, zakelijke belanghebbenden en IT-teams de kans om in no time een succesvolle website en online bedrijfsstrategie te implementeren, volgen en beheren. Dankzij de krachtige architectuur, geïntegreerde marketingautomatisering en intuïtieve managementopties zijn de meest uiteenlopende succesvolle websites binnen handbereik.

Identiteit

De brand values van Sitecore zijn: Smart, Trustworthy, Savvy, Solid, Passionate, Professional, Esprit d'corps, Cutting Edge, Cool and Fun.

Missie

Sitecore’s Web Content Management Software (CMS) en portal software solutions stellen bedrijven in staat om compelling web ervaringen te realiseren. Sitecore’s award-winning CMS software maakt het voor klanten eenvoudig om dynamische websites te ontwikkelen, te beheren en up-to-date te houden. Met haar marketing tools stelt Sitecore klanten in staat om websites met real-time personalisatie en gepersonaliseerde email campagnes te genereren terwijl Sitecore’s flexibiliteit en schaalbaarheid (inclusief Cloud) bedrijven in staat stelt verbeterde bezoekers ervaring en omzet groei te realiseren met haar website.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe