SOCIAL.INC

  • 0
Uitgelichte case

ABN AMRO Talent Stage ontdekt talent tijdens de Uitmarkt

ABN AMRO is sinds 2014 hoofdpartner van de Uitmarkt, het grootste gratis culturele festival van Nederland. De Talent Stage maakte het podium van de Uitmarkt bereikbaar voor heel Nederland. Een slimme en effectieve social en influencercampagne zorgde voor de juiste deelnemers en voor de juiste zichtbaarheid binnen cultuur minnend Nederland.

Over SOCIAL.INC

SOCIAL.INC is een adviesbureau voor social media en social business. Wij leveren diensten op het gebied van strategie, content en campagnes, onderzoek en inc.orporatie.

Identiteit

SOCIAL.INC is een resultaatgericht bureau in Amsterdam-Noord. Hierbij werken wij vaak enkele dagen uit het kantoor van onze opdrachtgevers. We make social work!

Missie

Dankzij social media weten wij continu wat mensen bezighoudt. Wij helpen bedrijven en merken om op basis van deze inzichten waarde toe te voegen in elke stap van de klantrelatie. Ongeacht kanaal, platform of device. Dit doen we door in gesprek te gaan, te betrekken en samen te werken – ook met de eindklant en vaak een aantal dagen per week vanuit het kantoor van onze opdrachtgevers. Zo werken we aan relaties waar bedrijven, merken én hun klanten beter van worden. Want uiteindelijk is dat de enige echte weg naar duurzaam succes.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe