SWIS

  • 0
Uitgelichte case

Lely Exos - Slim boeren is een keuze

De Lely Exos is een autonoom voertuig die dag en nacht vers gras oogst en in kleine porties aan de koeien voert. De boer bedient de Exos eenvoudig met zijn tablet. Naast eenvoudige bediening geeft de gebruikersinterface waardevolle informatie voor graslandmanagement, want vers gras zorgt voor een duurzamere melkproductie.

Over SWIS

SWIS maakt online mogelijk sinds 1999. Wij ontwikkelen ijzersterke applicaties voor web en mobiel. Dit doen we door de ideeën van klanten te bundelen met onze expertise. We houden strategische sessies waarin we tot de kern van het doel van een website komen. Slimme geo-toepassingen worden gerealiseerd om elke locatie dichterbij te brengen. We bouwen uitgebreide websites met ons eigen gebruiksvriendelijke CMS op maat of desgewenst in Drupal 8. Pas als een website online is, komt er feedback en komen er statistieken van de échte gebruikers. Samen kijken we hoe we het aantal bezoekers kunnen verhogen of hoe we de conversie kunnen verbeteren.

Identiteit

Bij internetbureau SWIS staan mensen voorop. Wij zijn gedreven professionals met een passie voor online. Vanuit de Leidse binnenstad vertalen wij jouw idee naar een nuchtere oplossing voor web en mobiel. Onze kernwoorden zijn: transparant, strategisch en agile.

Missie

Bij SWIS willen we online ambitieuze klanten succesvol maken en dat laten blijven. Vanuit maatwerk en meesterschap smeden wij online succes. Zo maken wij het internet steeds een stukje mooier en beter. Online succes, daar gaan we voor!

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe